”Tämä on tosi tyhmä kysymys, mutta…”

Tervetuloa Optotecin blogiin! Tässä blogissa annamme vastauksia mekaniikkasuunnitteluun ja tuotekehitykseen liittyviin kysymyksiin, joita asiakkaamme ovat vuosien varrella meille esittäneet. Aina silloin tällöin kysymykset ovat alkaneet johdattelevalla lauseella ”tämä on nyt varmaan tosi tyhmä kysymys, mutta…”, ja kysyjä on ollut silmin nähden nolostunut kysymyksen esittämistä.  

Me Optotecillä olemme sitä mieltä, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan. On vain olemassa tilanteita ja olosuhteita, joissa kysyjällä ja vastaajalla on erilaiset tietämystasot kysymyksen kohteena olevasta asiasta. Ymmärrämme, että tuotekehityspalvelut eivät ole maailman helpoiten hahmotettavia ja etteivät kaikki palveluitamme tarvitsevat ihmiset hallitse alan teknistä jargonia. Ymmärrämme myös, ettei jokaisella asiakkaalla ole syvällistä käsitystä siitä, miten tuoteidea jalostetaan valmiiksi tuotteeksi. Eikä tarvitsekaan olla. Me olemme täällä sitä varten.

 

Optotec onkin ottanut missiokseen palvella kaikenlaisella tietämystasolla varustettuja tuotekehityspalveluita tarvitsevia asiakkaita. Näistä lähtökohdista syntyi ajatus kysymys-vastaus-tyyppisestä blogista, jonka avulla voisimme tarjota asiakkaillemme tietoa asioista, jotka heitä askarruttavat toimialaamme tai tarjoamiimme palveluihin liittyen.

Haluatko kysyä meiltä jotain mekaniikkasuunnitteluun tai tuotekehitykseen liittyvää? Kysy pois, ja kenties jo seuraavassa blogijulkaisussamme saat vastauksen mieltäsi askarruttaneeseen asiaan! Kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen marketing@optotec.fi tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Jaa Somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn