Optotecille töihin?

Oletko mekaniikkasuunnittelun rautainen ammattilainen, joka etsii uusia haasteita? Tai kenties lupaava suunnittelijanalku, joka haluaisi päästä näyttämään kyntensä työelämässä? Kiinnostaisiko sinua ura Optotecillä?

Optotec on mekaniikkasuunnittelun asiantuntijayritys, joka työllistää tällä hetkellä jo toistakymmentä suunnittelijaa. Yrityksellämme on nykyaikaiset toimitilat Oulun Ruskossa.

Meillä työskennellessäsi saat hoidettavaksesi vastuullisia ja monipuolisia suunnitteluprojekteja, joiden kautta pääset laajentamaan osaamistasi ja kehittymään todelliseksi mekaniikkasuunnittelun asiantuntijaksi. Suunnittelijan työ Optotecillä on itsenäistä – meillä ei pomo hengitä niskaan, mutta on kuitenkin tukenasi tarpeen vaatiessa.

Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme pitää heistä hyvää huolta. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, mm. puhelin- ja lounasedun sekä joustavat työajat.

Peukalo painamassa nappia, jossa lukee New Career Start.

 

Alla näet yrityksessämme tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Vaikkei meillä juuri nyt olisikaan avoimia paikkoja,  otamme kuitenkin mielellämme vastaan avoimia hakemuksia tulevia tarpeita silmällä pitäen osoitteeseen rekry@optotec.fi.

Avoimet työpaikat Optotecillä

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.