Optotec - suunnittelutoimisto sinua varten

Optotec Group on vuonna 2010 perustettu asiakaslähtöistä mekaniikkasuunnittelua tarjoava tuotekehitysyritys. Toimipisteemme sijaitsee Oulussa, mutta koska palvelumme eivät ole luonteeltaan paikkaan sidottuja, pystymme palvelemaan asiakkaita kaikkialla Suomessa ja myös kansainvälisesti. Ydinpalveluitamme ovat mekaniikkasuunnittelu ja tuotekehitys, tekninen laskenta, tekninen dokumentointi sekä suunnittelijavuokraus. 

Monimutkaiset tuotteet, yksinkertaiset palvelut

 

Ydinosaamistamme on korkealuokkaisen tarkkuusmekaniikan suunnittelu vaativiin ja monimutkaisiin laitteisiin. Erityisen vahvaa osaamista meillä on optomekaniikan ja optisten laitteiden, testi- ja mittauslaitteiden sekä elektromekaniikan laitteiden parista, mutta
suunnittelijoidemme pitkän ja monipuolisen kokemuksen ansiosta taivumme hyvin monentyyppisiin suunnittelu- ja tuotekehitysprojekteihin. Täältä löydät tarkempaa tietoa suunnittelemistamme tuotteista.

Vaikka suunnittelemamme tuotteet usein ovatkin monimutkaisia,
omista palveluistamme olemme pyrkineet tekemään mahdollisimman mutkattomia niin palvelujen jaottelun, kuvausten kuin prosessienkin osalta.

Lähikuva kameran optomekaanisista komponenteista.
Mies on kirjoittanut sanat reliability, service, efficiency ja quality, ja näistä sanoista menee nuolet sanaan customer, jonka yläpuolella on hymynaama.

Asiakaslähtöisyys ja korkea laatu kasvun avaimina

 

Laadukas ja asiakkaan toiveiden mukainen työn lopputulos on meille kunnia-asia, ja tämän varmistamiseksi meillä on käytössämme sisäinen laadunhallintajärjestelmä. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. sitä, että jokainen työ käy toisen suunnittelijan tarkastettavana ennen kuin se toimitetaan asiakkaalle. Kuuntelemme tarkoin asiakkaan toiveita ja kartoitamme tarkoin asiakkaan tarpeet projektin alussa, ja projektin aikana pidämme asiakkaan jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä.

Suunnittelijoidemme monipuolinen osaaminen sekä laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti hoidetut projektit ovat poikineet meille useita pitkäaikaisia asiakkaita ja mahdollistaneet yrityksemme tasaisen kasvun. Toimintamme alussa yrityksemme työllisti vain yhden henkilön, nykyisen toimitusjohtajamme, kun tänä päivänä palkkalistoillamme on jo toistakymmentä mekaniikkasuunnittelun ammattilaista, ja kasvumme jatkuu edelleen.  

Kiinnostuitko palveluistamme? Tutustu niihin tarkemmin täällä. Tai kiinnostuitko Optotecistä työpaikkana? Katso avoimet työpaikkamme täältä.