Optotec - suunnittelutoimisto sinua varten

Optotec Group Oy on vuonna 2010 perustettu monipuolisia tuotekehityspalveluita tarjoava asiantuntijayritys. Ydinpalveluitamme ovat mekaniikkasuunnittelu ja tuotekehitys, tekninen laskenta, tekninen dokumentointi, suunnittelijavuokraus sekä osien valmistus ja hankinta. Toimipisteemme sijaitsee Oulussa, mutta koska palvelumme eivät ole luonteeltaan paikkaan sidottuja, pystymme palvelemaan asiakkaita kaikkialla Suomessa ja myös kansainvälisesti.

Optotecin tarina pähkinänkuoressa

Toimintamme alkutaipaleella yrityksemme työllisti vain yhden henkilön, nykyisen toimitusjohtajamme, ja toimintamme keskittyi optisten laitteiden mekaniikkasuunnitteluun, mistä juontaa juurensa myös yrityksellemme valittu nimi. Tänä päivänä palkkalistoillamme on jo toistakymmentä tuotekehityksen ammattilaista.

Henkilöstön kasvun myötä niin osaamisemme kuin palvelummekin ovat monipuolistuneet, mikä puolestaan on mahdollistanut aiempaa laajemman asiakaskunnan palvelemisen. Optisia laitteita kehittävät yritykset ovat edelleen yksi tärkeimmistä asiakassegmenteistämme, mutta sen lisäksi palvelemme mm. elektronisia ja lääketieteen laitteita valmistavia yrityksiä, teollisuuden yrityksiä sekä tuotekehitystoimintaa aloittelevia start-upeja. Tutustu tarkemmin referensseihimme täällä

Asiakaslähtöisyys ja laatu kasvun avaimina

Laadukas ja asiakkaan toiveiden mukainen työn lopputulos on meille kunnia-asia, ja tätä pyrkimystä tukee Optotec-laatukäsikirja, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Laatukäsikirjassa on määritetty ne keskeiset periaatteet, joilla varmistamme korkean Optotec-laadun ja asiakaslähtöisyyden toteutumisen kaikissa asiakasprojekteissa. 

Suunnittelijoidemme monipuolinen osaaminen sekä laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti hoidetut projektit ovat poikineet meille useita pitkäaikaisia asiakkaita ja mahdollistaneet yrityksemme tasaisen kasvun, joka jatkuu edelleen.

Tutustu tarkemmin Optotec-laadun periaatteisiin täällä

Mikäli etsit laadukasta, asiantuntevaa ja palvelevaa tuotekehityskumppania, olemme täällä sinua varten. Yhteystietomme löydät täältä

Optotec numeroina

Perustamisvuosi
0
Liikevaihto (M€)
0
NPS
0
Työntekijöitä
0