Optotecistä Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoaja

Olemme rekisteröityneet Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoajalistalle. Innovaatioseteli on pk-yrityksille tarkoitettu rahoitus, joka on tarkoitettu innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan.

Innovaatiosetelissä avustuksen määrä on 5000 euroa ja 100 % ostettujen palveluiden arvonlisäverottomasta määrästä. Avustus maksetaan yrityksellesi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion. 

Innovaatiosetelillä voi maksaa asiantuntijapalveluita, jotka liittyvät kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavien tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseen. Setelin konkreettisia käyttökohteita ovat esimerkiksi tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut, kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys, innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut sekä soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot. Optotecillä mahdollisia käyttökohteita innovaatiosetelille ovat esimerkiksi tuotekonseptin laatiminen tai tuotteen kehitys-/ valmistuskustannuksiin liittyvän selvityksen tekeminen. 

Tutustu tarkemmin innovaatiosetelin myöntämisehtoihin, käyttörajoituksiin ja hakuohjeisiin osoitteessa Business Finlandin verkkosivuilla. 

Jaa Somessa

Facebook
Twitter
LinkedIn