Innovaatioseteli maksuvälineenä

Olemme rekisteröityneet Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoajalistalle. Innovaatioseteli on pk-yrityksille tarkoitettu rahoitus, joka on tarkoitettu innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan. Innovaatiosetelissä avustuksen määrä on 6 000 euroa ja 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Avustus maksetaan yrityksellesi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion.

Mihin innovaatioseteliä voi käyttää?

 

Innovaatiosetelillä voi maksaa asiantuntijapalveluita, jotka liittyvät kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavien tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseen. 

Setelin konkreettisia käyttökohteita ovat esimerkiksi tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut, kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys, innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut sekä soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot. 

Optotecillä mahdollisia käyttökohteita innovaatiosetelille ovat esimerkiksi tuotekonseptin laatiminen tai tuotteen kehitys-/ valmistuskustannuksiin liittyvän selvityksen tekeminen.   

 

 

 

Kenelle innovaatioseteli on tarkoitettu?

 

Innovaatiosetelin myöntäminen edellyttää mm. seuraavien ehtojen täyttymistä: 

  • Kyseessä ei ole suuri yritys, toiminimi, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio
  • Yrityksellä ei ole verovelkaa
  • Yrityksen Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A
  • Yritys kuuluu ennakonperintärekisteriin
  • Yrityksellä on kansainvälistymiseen liittyviä suunnitelmia
  • Yritykselle ei ole myönnetty Business Finlandin rahoitusta kuluvana tai edellisenä vuonna
 
Tutustu tarkemmin innovaatiosetelin myöntämisehtoihin, käyttörajoituksiin ja hakuohjeisiin Business Finlandin sivuilla. 

Onko sinulla tiedossa tuotekehitysprojekti, jossa innovaatioseteliä voisi mahdollisesti käyttää maksuvälineenä? Laita viestiä sales@optotec.fi tai kilauta 040 632 9649, niin otetaan asiasta selvää!