Osien valmistus ja hankinta

Hoidamme puolestasi myös osien valmistuksen tai hankinnan. Omana valmistuksena meillä syntyvät esimerkiksi 3D-tulostettavien muovituotteiden prototyypit ja pienerät. Muilla menetelmillä valmistettavien tuotteiden hankinnassa hyödynnämme maailmanlaajuista tavarantoimittajaverkostoamme, josta löytyy luotettavat valmistajat niin koneistus-, ruiskupuriste- kuin teräsrakenneosillekin.

Hankimme osia sekä itse suunnittelemiimme tuotteisiin osana kokonaisvaltaista tuotekehitysprosessia että olemassa oleviin tuotteisiin. Jälkimmäisessä tapauksessa osien hankintaprosessiin voidaan halutessasi sisällyttää suunnitteludokumentaation (3D-mallit ja 2D-piirustukset) läpikäynti ja mahdolliset muokkaukset esim. tuotteen valmistettavuuden parantamiseksi.

Osienhankintapalvelu pähkinänkuoressa 

 

Ulkoistaessasi osien hankinnan meille valitsemme osillesi sopivan valmistajan ja hoidamme puolestasi tarjouspyyntöbyrokratian. Hyväksyttyäsi tarjouksen teetämme tavallisesti ensin valmistajalla pienemmän koekappale-erän ja tarkastettuamme itse koekappaleiden laadun toimitamme ne sinulle hyväksyttäväksi. Mikäli koekappale-erä on kaikin puolin odotusten mukainen, voidaan edetä massatuotantoerän (tilausmäärä tavallisesti 100–10 000 yksikköä) tilaamiseen. Tuotannosta saapuville osille suoritamme vastaanottotarkastukset sovitulla tarkkuudella, minkä jälkeen toimitamme osat sinulle.

Kolme hyvää syytä ulkoistaa osien hankinta meille


  • Vaivattomuus: Hoidamme puolestasi osien hankintaan liittyvän byrokratian, kuten tarjouspyynnöt muoteista ja osista sekä rahdit ja muut kuljetusjärjestelyt. Huolehdimme myös muottihyväksynnät, osien vastaanottotarkastukset ja muut prosessiin sisältyvät toimenpiteet.
  • Huolettomuus: Meillä on vakiintunut tavarantoimittajaverkosto, johon olemme kelpuuttaneet ainoastaan luotettaviksi ja laadukkaiksi havaitsemamme toimijat.
  • Asiantuntemus: Tunnemme eri valmistusmenetelmien mahdollisuudet ja rajoitukset sekä osaamme huomioida tuotteiden suunnittelussa niiden valmistettavuuden ja kustannustehokkuuden kannalta kriittiset tekijät.

Tarvitsetko osillesi valmistajan tai toimittajan? Ota yhteyttä puhelimitse 040 632 9649, sähköpostitse sales@optotec.fi tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä