Meille töihin?

Oletko mekaniikkasuunnittelun rautainen ammattilainen, joka etsii uusia haasteita? Tai kenties lupaava suunnittelijanalku, joka haluaisi päästä näyttämään kyntensä työelämässä? Kiinnostaisiko sinua ura Optotecillä?

Optotec on mekaniikkasuunnittelun asiantuntijayritys, joka työllistää tällä hetkellä kymmenkunta suunnittelijaa. Yrityksellämme on nykyaikaiset toimitilat Oulun Peltolassa ja Ruskossa.

Meillä työskennellessäsi saat hoidettavaksesi vastuullisia ja monipuolisia suunnitteluprojekteja, joiden kautta pääset laajentamaan osaamistasi ja kehittymään todelliseksi mekaniikkasuunnittelun asiantuntijaksi. Suunnittelijan työ Optotecillä on itsenäistä – meillä ei pomo hengitä niskaan, mutta on kuitenkin tukenasi tarpeen vaatiessa.

Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme pitää heistä hyvää huolta. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, mm. puhelin- ja lounasedun sekä joustavat työajat.

Jos edellä oleva kuvaus vakuutti sinut, laita meille tulemaan avoin hakemus osoitteeseen rekry@optotec.fi ja vakuuta vuorostasi meidät!