Ajankohtaista

Tällä sivulla tiedotamme Optotecin ajankohtaisista asioista.

Optotecistä Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoaja

27.5.2020

Olemme rekisteröityneet Business Finlandin innovaatiosetelin palveluntarjoajalistalle. Innovaatioseteli on pk-yrityksille tarkoitettu rahoitus, joka on tarkoitettu innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan. Innovaatiosetelin arvo on 6 200 euroa (5 000 € + alv), ja siihen sisältyy omarahoitusosuus 1 000 € + alv. Seteli toimii käytännössä siten, että asiakas maksaa meille vain omarahoitusosuuden, ja me laskutamme Business Finlandilta loput.

Innovaatiosetelillä voi maksaa asiantuntijapalveluita, jotka liittyvät kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavien tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseen. Setelin konkreettisia käyttökohteita ovat esimerkiksi tuote- ja palvelustrategian kehittämiseen liittyvät palvelut, kokeilut sekä ketterä tuote- ja palvelukehitys, innovaatiotoimintaan liittyvät mittaus- ja testauspalvelut sekä soveltuvuustutkimukset ja asiantuntijalausunnot. Optotecillä mahdollisia käyttökohteita innovaatiosetelille ovat esimerkiksi tuotekonseptin laatiminen tai tuotteen kehitys-/ valmistuskustannuksiin liittyvän selvityksen tekeminen.   

Tutustu tarkemmin innovaatiosetelin myöntämisehtoihin, käyttörajoituksiin ja hakuohjeisiin osoitteessa https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/tutkimus-ja-kehitysrahoitus/innovaatioseteli/

Optotec pyrkii kansainvälisille markkinoille

2.4.2020

Noin vuosi sitten Optotec Groupissa käynnistettiin ELY-keskuksen kansainvälistymishanke, johon olemme saaneet tukea Euroopan aluekehitysrahastosta. 

Tavoitteenamme on osallistua hankkeen puitteissa vähintään yksille kansainvälisille messuille sekä kartoittaa myös muita varteenotettavia tapoja kansainvälistymiseen. 

Hankkeen puitteissa tehtävä messuosallistuminen on toteutumassa ensi syksynä. Uutisoimme asiasta tarkemmin lähiaikoina, joten seuraathan Ajankohtaista-sivuamme.